GALARETA WIEPRZOWA – wyrób blokowy; studzienina, na bazie surowca mięsnego wieprzowego, właściwie dobranych podkreślających smak przypraw, oraz charakterystycznej dla Naszego produktu mieszanki warzywnej marchwi oraz groszku. Konsystencja wyrobu zwięzła, elastyczna, smak typowy dla danego asortymentu, lekko pikantny. Produkt w postaci bloków o masie jednej sztuki około 0,80 kg. Często wybierany ze względu na swój smak oraz konsystencję. Aby w pełni rozkoszować się jej smakiem potrzeba tylko odrobiny octu lub cytryny w zależności od gustów Naszych Klientów.

GŁOWIZNA WIEPRZOWA – studzienina, produkt z pociętego na kawałeczki mięsa wieprzowego (z głów wieprzowych), z dodatkiem przypraw, zanurzonego w aromatycznej zastygłej galarecie. Konsystencja wyrobu niejednorodna, mięsa krucha, galarety sprężysta, typowa dla produktu typu studzienina. Smak intensywny, wyraźnie wyczuwalne przyprawy, w tym ocet. W obrębie produktu widoczne kawałeczki mięs, przyprawy oraz klarowna, lekko brązowa galareta. Ze względu na swój kształt oraz gramaturę (180g netto) produkt idealnie nadaje się na śniadanie lub jako przekąska.

GOLONKO W GALARECIE – podstawowym surowcem mięsnym są uprzednio przygotowane zamarynowane i uparzone kawałki mięs z golonek wieprzowych, które następnie zalewane są aromatyczną i przyprawioną zalewą, która po zastygnięciu tworzy zwartą galaretkę, dzięki czemu produkt idealnie utrzymuje swoją strukturę po pokrojeniu na plasterki. Smak produkt delikatny, mięsny, typowy dla studzienin z udziałem galarety.
