SZYNKA KANAPKOWA – produkt z wyselekcjonowanych mięśni wieprzowych, peklowanych z dodatkiem przypraw, napełnionych w osłonkę sztuczną a następnie poddany obróbce termicznej w nadającej mu kształt formie. Barwa na przekroju różowo – czerwona z widocznymi kawałkami składników mięsnych. Smak delikatny ,typowy dla produktu wieprzowego, podkreślony przez smak użytych przypraw. Produkt idealnie nadaje się na krajalnicę, wielkość plasterków sprawia iż chętnie kupowany jest przez Klientów z przeznaczeniem na kanapki jak również jako dodatek do sałatek i tostów.

BOCZEK FASZEROWANY – produkt blokowy, w osłonce o barwie jasnobrązowej będący połączeniem delikatnego, marynowanego boczku tworzącego warstwę zewnętrzną produktu oraz mięsnego farszu z niewielkim dodatkiem czerwonej i zielonej papryki. Aromatyczny i delikatny produkt o typowym smaku boczku, idealnie nadający się na krajalnicę.

BOCZEK PIECZONY – pyszny boczek podany w ciekawej i smacznej formie. Duże płaty marynowanego boczku połączone z aromatycznym mięsnym farszem, zapiekane są w odpowiedniej formie a następnie wędzone do uzyskania brązowej barwy oraz nadania wyrobowi delikatnego aromatu dymu. Wyrób który posmakuje każdemu smakoszowi boczków, a wielkość plasterków sprawia iż idealnie pasują na kromkę świeżego pieczywa.

GULASZ ANGIELSKI – produkt blokowy drobno rozdrobniony wieprzowo – drobiowy typu mielonka, w postaci bloków o masie około 1,8 kg. Cechą charakterystyczną produktu jest widoczna na przekroju „otaczająca” mięsny farsz aromatyczna galaretka, jak również intensywny i aromatyczny zapach mielonki który skusi niejednego smakosza. Pod osłonką dopuszczalna niewielka ilość wytopionego tłuszczu, który dodatkowo wzbogaca smak produktu. Wyrób idealnie nadaje się na krajalnice.

JADŁO BACY – wyrób z najlepszej jakości surowców wieprzowych z dodatkiem wątroby wieprzowej oraz aromatycznych przypraw, w osłonce sztucznej, parzony. Bezsprzeczną zaletą produktu jest otaczająca mięsny środek aromatyczna i smakowita galaretka. Konsystencja wyrobu dość ścisła, a jednocześnie lekko krucha i odrobinę smarowna dzięki czemu produkt można pokroić w plastrach na kromkę świeżego chleba lub nieznacznie go na nim rozsmarować. Zapach produktu intensywny, silnie wyczuwalny zaraz po rozkrojeniu produktu, smak typowy dla dobrze znanych i cenionych od lat produktów typu: „mielonka” lub „konserwa”.

MIELONKA BESKIDZKA – wyrób blokowy drobno rozdrobniony wieprzowo – drobiowy, w osłonce sztucznej, parzony. Użyta kompozycja przypraw sprawia, iż smak oraz zapach naszego produktu jest charakterystyczny dla produktów typu mielonka – po rozkrojeniu batonu bardzo intensywny, smakowity. Barwa na przekroju jasnoróżowa, typowa dla użytych składników. Masa jednego batonu to około 2 kilogramy, ale produkt dzięki swojemu kształtowi idealnie nadaje się na krajalnice a foremne zwięzłe plasterki idealnie pasują na kanapkę. Bardzo dobrze komponuje się z świeżymi warzywami lub pikantnymi dodatkami.