BOCZEK PASKI – produkt z selekcjonowanych boczków wieprzowych w postaci pasków, marynowany , wędzony do uzyskania brązowej barwy wyrobu a następnie parzony. Wyrób o typowym dla boczku smaku, podkreślonym przez kompozycję użytych przypraw oraz o delikatnej i soczystej konsystencji. Produkt niezbędny w każdej kuchni, idealnie nadaje się do dań ciepłych typu bigosy, żurki, barszcze, jest podstawą aromatycznych wywarów, i smacznej jajecznicy.

BOCZEK WĘDZONY – podobnie jak boczek paski jest to wyrób z selekcjonowanych boczków wieprzowych w postaci pasków, marynowany, a następnie tylko wędzony do uzyskania jasno brązowej barwy. Produkt idealnie nadaje się do smażenia oraz gotowania w domowej kuchni, stanowiąc bazę dla aromatycznych wywarów oraz dań ciepłych. Po ugotowaniu stanowi pyszną wędlinę idealnie komponującą się ze smakiem świeżego chleba.

PRZYSMAK BACY – element boczku w postaci niewielkiego paska ze skórą, wędzony do uzyskania brązowej barwy, parzony. Smak i aromat wyrobu typowy dla wędzonego boczku. Produkt idealny na kanapki, jak również jako dodatek do dań na ciepło typu żurki, grochówka, bigos.
