BEKON Z KASINKI – wyrób z selekcjonowanych mięśni schabu z pozostawioną niewielką warstwą smakowitego tłuszczyku, peklowany w aromatyczno – słodkiej marynacie, długo wędzony w dymie bukowo – olchowym, który nadaje produktowi atrakcyjną brązową barwę, parzony. Smak wyrobu to połączenie delikatności i soczystości schabu, oraz aromatycznych przypraw. 100g wyrobu gotowego wyprodukowano z 100g mięsa wieprzowego.

KARCZEK SPOD SZCZEBLA – wyrób z jednego kawałka mięśnia – karczku wieprzowego o długości około 20 cm. Podczas peklowania mięso nabiera odpowiedniej konsystencji oraz delikatnej struktury. Brązową barwę oraz specyficzny i wyjątkowy zapach nadaje produktowi tradycyjna obróbka termiczna podczas której składniki dymu przenikając do produktu kształtują jego wyjątkowe cechy sensoryczne. Charakterystyczne dla użytego surowca mięsnego przerosty tkanki tłuszczowej i mięsnej wzbogacają wyrób gotowy w walory smakowe. 100g wyrobu gotowego uzyskujemy z 113g mięsa wieprzowego (z karczku). Wyrób bardzo dobrze przechowuje się w warunkach chłodniczych, długo zachowując świeżość.

KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA – kiełbasa grubo rozdrobniona suszona, w przypadku której 100g wyrobu gotowego wyprodukowano z 112g mięsa wieprzowego. Wyjątkowy smak tej kiełbasy tworzą także: starannie dobrana mieszanka przypraw, długotrwały proces dosuszania oraz pieczenia wyrobu. Powierzchnia wyrobu równomiernie pomarszczona, na przekroju widoczne duże kawałki mięs, konsystencja charakterystyczna dla kiełbasy suszonej: zwięzła, mięsna. Ze względu na swoją gramaturę produkt chętnie kupowany na sztuki, nienaruszone batony można długo przechowywać w warunkach chłodniczych.

KIEŁBASA Z CIELĘCINĄ – kiełbasa, która dzięki użyciu właściwych proporcji trzech mięs: wieprzowego, wołowego oraz cielęcego uzyskuje tak doskonały smak, uzupełniany jedynie aromatem dodanych przypraw. Produkt, którego barwa uzyskiwana jest w procesie długiego wędzenia a wyjątkowa kruchość to efekt pieczenia. Z czystym sumieniem możemy polecić ją klientom, który poszukują smacznego produktu, który smakuje jak domowy, jest w rozsądnej cenie a co najważniejsze idealnie przechowuje się w domowej lodówce. Doskonała na kanapkę, jako dodatek do różnego rodzaju sałatek, wyśmienicie smakuj również po podgrzaniu gdyż jej smak jest wówczas jeszcze intensywniejszy.

KRAKOWSKA Z KASINKI – kiełbasa grubo rozdrobniona z najlepszych i najchudszych mięśni szynki wieprzowej z dodatkiem podkreślających ich smak przypraw, w osłonce białkowej, delikatnie wędzona, parzona, przewiązana przędzą wędliniarską. 100g wyrobu gotowego uzyskujemy z 104g mięsa. Na przekroju widoczne duże kawałki mięs, konsystencja wyrobu zwięzła, soczysta, lekko krucha, smak delikatny, mięsny. Produkt dla osób
poszukujących tradycyjnych smaków oraz wędlin wysokiej jakości.

SZYNECZKA ZE ŚWINIOBICIA– to niewielka ale bardzo smaczna szynka wieprzowa, marynowana, wędzona do ciemno brązowej barwy, parzona. 100g wyrobu gotowego uzyskujemy z 100g mięsa wieprzowego (z szynki). Niewielka warstwa tłuszczyku na górnej powierzchni nadaje produktowi charakterystyczny wygląd ale przede wszystkim decyduje o smakowitości wyrobu. Konsystencja wyrobu mięsna, soczysta, smak intensywny lekko słodki. Produkt delikatesowy, który dzięki swojemu kształtowi oraz niewielkiej gramaturze idealnie nadaje się na krajalnicę, ładnie prezentuje się na paterze lub jako dodatek do sałatek.

SCHAB SPOD SZCZEBLA – produkt z mięśni schabu, z usuniętym nadmiarem tkanki tłuszczowej, długo marynowany, delikatnie obsypany aromatycznymi kawałkami pieprzu, wędzony w wędzarniach tradycyjnych do jasno – brązowej barwy, parzony. 100g wyrobu gotowego uzyskujemy z 113 g mięsa wieprzowego (ze schabu). Konsystencja wyrobu mięsna, soczysta, smak delikatny, podkreślony przez mieszankę użytych przypraw. Produkt delikatesowy z najwyższej „wędliniarskiej półki”, długo zachowuje świeżość w warunkach chłodniczych.

SZYNKA SPOD SZCZEBLA – bardzo smaczna szynka z mięśnia górnej zrazowej, z usuniętą warstwą tłuszczową, peklowana w delikatnej marynacie, obsypana niewielką ilością tłuczonego pieprzu, umieszczona w siatce wędliniarskiej, wędzona do uzyskania jasno brązowej barwy zewnętrznej, parzona. 100 g wyrobu gotowego uzyskujemy z 113g mięsa wieprzowego. Wyrób szlachetny, delikatesowy, konsystencja produktu mięsna, lekko soczysta, smak  delikatny, lekko wyczuwalny aromat otaczającej posypki. Produkt wysokiej jakości, polecany osobom poszukującym smacznych wyrobów z najwyższej wędliniarskiej półki.

SZYNKOWA Z KASINKI – kiełbasa grubo rozdrobniona z marynowanych mięśni szynki wieprzowej, w osłonce białkowej, wędzona w dymie bukowo – olchowym, parzona, przewiązana przędzą wędliniarską w charakterystyczny sposób. Barwa na przekroju jasna, lekko różowa, widoczne duże kawałki mięsa, konsystencja plasterków zwięzła, mięsna, lekko soczysta, smak delikatny, wyczuwalne użyte w produkcji przyprawy w tym gałka muszkatołowa oraz kolendra. Produkt dobrze się kroi na krajalnicy, jest smacznym dodatkiem do sałatek, jak również do codziennych kanapek.

ZRAZÓWKA Z KASINKI – produkt z najwyższej wędliniarskiej półki, w przypadku którego 100g wyrobu gotowego uzyskujemy z 136g mięsa wieprzowego. Wyrób z mięśnia szynki wieprzowej – górnej zrazowej, pozbawiony okrywy tłuszczowej, marynowany w aromatycznej solance, umieszczony w siatce wędliniarskiej dla utrzymania naturalnego kształtu wyrobu, długo wędzony w dymie olchowo – bukowym do uzyskania nierównomiernej ciemnej barwy zewnętrznej, parzony. Barwa na przekroju różowa, konsystencja wyrobu bardzo mięsna, zwięzła, krucha, lekko sucha, smak delikatny, wyczuwalne użyte w procesie produkcyjnym przyprawy. Wyrób bardzo dobrze przechowuje się w warunkach chłodniczych długo zachowując świeżość oraz swoje walory.