POLĘDWICA ŁOSOSIOWA – produkt z jednego kawałka mięśnia schabu wieprzowego, z usuniętym nadmiarem tkanki tłuszczowej, na części powierzchni pozostawiona jedynie delikatna, naturalna błona mięśniowa, zamarynowany, surowo wędzony. Wyrób delikatesowy o subtelnym smaku, i barwie ciemno – czerwonej, na przekroju barwa od różowej do czerwonej typowa dla produktu wyłącznie wędzonego. Konsystencja soczysta, delikatna, wyczuwalny aromat wędzenia oraz dodanych przypraw, powierzchnia przekroju lekko wilgotna. Wyrób delikatesowy, najlepiej smakuje pokrojony na bardzo cienkie plasterki.

POLĘDWICA SOPOCKA – wyrób z jednego kawałka mięśnia schabu wieprzowego, z usuniętą tkanką tłuszczową, zamarynowany, delikatnie wędzony do barwy złocisto – brązowej. Na przekroju barwa jednorodna, lekko różowa, konsystencja zwięzła, miękka, soczysta, smak delikatny, typowy dla danego asortymentu. Produkt dobrze tnie się na krajalnicy, idealnie pasuje na kanapkę.

SCHAB BIAŁY – wyrób z selekcjonowanych mięśni schabu , z usuniętą warstwą tłuszczu, peklowany, wyłącznie parzony. 100 g wyrobu gotowego uzyskujemy z 100g surowca. Barwa zewnętrzna produktu jasna, typowa dla produktu nie wędzonego. Na przekroju barwa jasna, lekko różowa, konsystencja plasterków mięsna, lekko krucha, soczysta. Pyszna wędlina do chleba ale również jako produkt szlachetny doskonale prezentuje się na paterze, szczególnie polecany dla osób które preferują wyroby nie wędzone oraz dla dbających o dietę.

SCHAB ZE STRYCHU – produkt ze schabu wieprzowego, bez warstwy tłuszczowej, zamarynowany, wędzony do uzyskania ciemnej barwy zewnętrznej, parzony, na całej długości w regularnych odstępach przewiązany przędzą. Barwa na przekroju lekko różowa, konsystencja produktu mięsna, lekko soczysta, smak delikatny, wyczuwalne użyte przyprawy oraz aromat wędzenia. Produkt dobrze kroi się na krajalnicy, jest doskonałym dodatkiem do kromki świeżego chleba oraz sałatek.