Kiełbasa Grillowa – pyszna kiełbasa w postaci długich pętek o przykuwającej uwagę jasno brązowej barwie. Produkowana od lat w oparciu o niezmienną, sprawdzoną recepturę , której podstawą jest świeże wieprzowe mięso, wyostrzająca smak mieszanka przypraw oraz ząbki naturalnego czosnku. Doskonale sprawdza się jako mięsna podstawa ciepłych dań, gorący posiłek , chętnie wybierana przez klientów z przeznaczeniem na ognisko lub grilla.

Kiełbasa z serem – Kiełbasa o jasno słomkowej barwie, na przekroju widoczne są kawałki rozdrobnionego mięsa oraz kostki żółtego sera. Wspaniale smakuje z grilla jak również z patelni przypieczona z cebulką.

Ślimak grillowy – Produkt na bazie mięsa wieprzowego w osłonce z naturalnej, zwinięty w formę ślimaka, wyrób parzony barwy jasnozłotej z widocznymi w obrębie farszu ziołami oraz podkreślającymi smak produktu posypką przyprawową na powierzchni wyrobu. Bogactwo smaku tego wyrobu najlepiej wyczuwalne po podgrzaniu.